Головна » Архів матеріалів
      Добрий день.
     Боже! Какие громкие слова! И что дальше? Герои есть, были и будут во все времена! А вы берете на себя чужую славу! Все виноваты только не вы! Где правда! И у партии регионов есть верные люди преданные своей идеи! И почему учителя? Их подставляют, ими прикрываются, их обвиняют! А где уважение – нету! Мы никто – и звать нас... – молчу!!!!
IP: 77.122.210.98 Дата: 01.03.2014, 21:35
Переглядів: 592 | Додав: mshanets-trb | Дата: 09.05.2014 | Коментарі (0)

                                  Любі друзі!
       Незабаром нас чекатимуть нові вибори, тому звертаюсь до тих, хто входив до складу виборчих комісій і знають правду.
      Адже не тільки мшанецькі педагоги «продали» голоси, але й в інших селах, а також містах. І не тільки педагоги, але й медики та інші працівники соціальної сфери, проголосували   не за Юдині срібляки, а зі страху бути звільненими з роботи.
      Чому ж з них ніхто сьогодні, коли влада Партій регіонів упала, не підтвердить цього й не назве прізвища тих, хто їх спонукав до такого ганебного кроку.
      То хто ж перший?
      Герої Небесної Сотні віддали життя за те, аби ви жили не боягузами, а вільними й поступали так, як велить ваше сумління, ваша совість. То ж позбувайтесь страху!  
       Стара влада вже не повернеться, і Росія перестане совати свого носа в наші справи. Учора президент США – держави гарантії цілісності України, Обама чітко сказав Путіну, що, Росії «дорого обійдеться будь-яке військове втручання в Україні».
       Чи не так пане О.Л. зі славного міста Тернополя?
З повагою В. Ю.
Переглядів: 523 | Додав: mshanets-trb | Дата: 09.05.2014 | Коментарі (0)

Переглядів: 649 | Додав: mshanets-trb | Дата: 09.05.2014 | Коментарі (0)

      Шановні директори школи. Не можу не бачити Ваше лицемірство у вибаченні перед Данилом Йосиповичем, так же само, як Вашого районного шефа, який разом з Вами хоче зберегти золотий унітаз.
     Тому рекомендую на сільському сході стати на коліна перед тим народом, який получив 200 грн. і зробив яничара призидентом України не без Вашої рекомендації.
     А Д. Йосиповичу велике дякую,що створив на сайтІ села С . ШУСТЕРА.
З повагою О. Л.
Переглядів: 551 | Додав: mshanets-trb | Дата: 09.05.2014 | Коментарі (0)

    Я схиляюсь перед прозорлівістю колективу, котрий створив цей відеоролик на котрий я натрапив 12 грудня 2013 року. Хто б міг подумати що він стане пророчим. Хвала авторам! І вічна слава героям, котрі віддали свої життя за волю України!
 
Переглядів: 525 | Додав: mshanets-trb | Дата: 09.05.2014 | Коментарі (0)

Переглядів: 434 | Додав: mshanets-trb | Дата: 09.05.2014 | Коментарі (0)

      Шановний Даниле Йосиповичу!
      Від себе особисто і від імені всього педагогічного колективу приношу вибачення за ті непорозуміння, що виникли між вчителями і Вами через публікації на сайті села.
     З повагою директор школи Кісіль Г. С. та весь педагогічний колектив.
Переглядів: 478 | Додав: mshanets-trb | Дата: 09.05.2014 | Коментарі (0)

     Шановний Даниле Йосиповичу, я Пельо Іван Васильович, знаю Вас давно, хоча не безпосередньо, а з того часу як Ви почали створювати сайт села Мшанець на початку 2000-х років і приїжджали в Інститут комп'ютерних технологій до Петра Палайди, а я там в цей час працював перкладачем.
   Я ознайомлювався із Вашою літературною творчістю, і, безперечно впевнений, що Ви людина високої людської моралі, честі і справжній патріот. Тому, мені було дуже соромно і незрозумілим дізнатися, що якийсь анонімник може дозволити собі написати таке.
    Вчора, 26.02.14 р. у Вашій сільськй раді відбулася зустріч працівника відділу освіти Будівського Й.С. з сільським головою Кибою В.П. та педколективом. Здається, всім стало зрозумілим, що потрібно дотриуватися спокою, толерантності та виваженості у висловлюваннях у такий ще не легкий для кожного з нас час, більше тогго, потрібно направити всі свої зусилля й енергію на розбудову села, школи, держави.
     Враховуючи вищесказане, для мене було несподіваним прочитати таку відповідь від педколективу школи, і я, впевнений, що цю відповідь, мабуть, писав якийсь зумисник чи провокатор, підписавшись педколективом школи.
Тому, я як людина й офіційна особа, прошу Вас вибачити, якщо хтось із працівників школи зумисно чи несвідомо, образив Вас.
     Я обіцяюю, що таке більше не повториться.
     З повагою Іван Пельо.
 ***
     Нарешті порозумілися! Учора я отримав ще одне вибачення наступного змісту:
     "Добрый день. Ув.Даниил Иосифович! Я прошу прощения, что затронул вашу гордость, но писал ответ "Українцеві". У меня не было желания обидеть вас, просто хотелось желчью, ответить на желчь. Один вопрос. Почему вы этот ответ приняли на свой счет? Еще раз прошу извинения, а учителя вашей школы достойны работать спокойно. Они ничего не знали. Это писалось спонтанно. Теперь понимаю фразу: "Краще знати факти, ніж будувати припущення."
     И если примите мои извинения, то, пожалуйста, не разрешайте писать такие письма на страницах Вашего сайта.
     PS. Спасибо за информацию. Многое узнал из статьи. Многое пришлось переводить, ибо многое не понял. IP: 77.122.210.92 Дата: 26.02.2014, 20:39"
     І хоча автор трохи лукавить, що «писал ответ "Українцеві"» чомусь маючи на увазі мене та все ж вибачаю йому і всім хто причетний до цієї колотнечі, бо як мовиться нехай буде гречка…
     Д.Сивицький
 
 
Переглядів: 447 | Додав: mshanets-trb | Дата: 09.05.2014 | Коментарі (0)

  Шановний Даниле Йосиповичу, педагогічний колектив Мшанецької ЗОШ І-ІІ ступенів офіційно повідомляє Вас про свою непричетність до листів, що були опубліковані на сайті с.Мшанець (20.02.2014р.). Дуже просимо, якщо Ви знаєте прізвища людей, які публікували ці статті, про що Ви неодноразово заявляли, назвати їх імена.
     Ми вважаємо, що Ви нас безпідставно звинуватили і чекаємо офіційних вибачень. Дуже хочемо спільними зусиллями виявити того «українця», який назвав нас «недовчителями», «недолюдьми», кинув тінь зневаги на нашу школу і весь педколектив .
      PS. Стосовно голосування на останніх виборах в жовтні 2012 року хочемо заявити наступне:
у Мшанецькій ЗОШ І-ІІ ступенів працює 14 місцевих вчителів, а голосів за колишню провладну партію було понад 80… ніхто не може знати, за кого проголосували вчителі
        26.02.2014р. Педколектив
***
                       Шановний педколективе!
      Я ніде жодним словом не обмовився що колектив має якусь «причетність» до опублікованих на сайті листів, а, в репліці «Фе», писав що «всі, чомусь одностайно вирішили що «Нам не потрібні такі педагоги» писав я».Тепер каюсь, «не одностайно», бо на сьогодні володію інформацією, що найбільше кричали, «що писав він» три особи прекрасної половини людства. І ви знаєте хто саме. Ну, нехай, покричали поміж собою, але мені цікаво як це миттєво поповзло селом, тобто потрапило в інформагентство «Одна бабка сказала» і донеслось до мене?
     Стоїть питання хто перед ким повинен вибачатися?
     Хто є автором «Нам не потрібні такі педагоги» я ще 20 лютого вказав вам його ІР адресу, (ось ІР адреса IP: 46.247.171.34)  як вам хочеться узнати хто це конкретно зверніться до його провайдера.
      Що стосується листа вашого «захисника», то за адресою ІР 77.122.210.92 теж указану вам, матеріал переданий з комп’ютера, котрий знаходиться у місті Кривий Ріг, авеню імені Ломоносова-1. Вам це щось говорить?
      Сьогодні, після дзвінка сільського голови, я приобіцяв йому зняти з сайту свої коментарі при умові, що переді мною вибачаться. Однак замість того, пропонують вибачитися (цікаво за що?) мені. Ще почекаю на відповідь з відділу освіти і якщо не дочекаюсь, то наступну заяву направлю в область, а то й в Міністерство, котре вже завтра матиме нормального міністра.
Д. Сивицький
 
Переглядів: 407 | Додав: mshanets-trb | Дата: 09.05.2014 | Коментарі (0)

«Уміння прощати - властивість сильних, слабкі не прощають».
Захисник
    Я давав їм такий шанс вибачитися за наклеп на мене. НЕ захотіли! То що тепер в очах сільчан я повинен виглядати наклепником?
«А чого ви добиваєтесь? Де наш клуб? куди поділись танці, веселі співи, дитячий сміх в кінозалі?» — звинувачує мене й у цьому ще один захисник, вірніше захисниця.
     Якщо ти з мшанецьких то повинен пам’ятати коли 1989 року, я створив сільський осередок Руху члени якого спромоглися організувати людей на очищення обох цвинтарів, огородити їх, купленим коштом громади, металевим плотом, реставрувати могилу січових стрільців, відремонтувати й накрити шифером приходський будинок, організували збір коштів і звести пам’ятник Тарасові Шевченкові, підняти, першими в районі, під скавчання сільських комуністів, синьо-жовте знамено, відродити й поставити на сцені клубу свято Миколая так, як це робила, до приходу москалів, довоєнна «Просвіта», створити сільський вертеп, котрий на ту пору був єдиним на всю область, і виступав кільканадцять разів на Театральний площі в Тернополі на прохання незчисленних глядачів.
      Та комусь все це було не до шмиги, І запрацювали тодішні стукачі, посипались доноси Генеральному директорові Гамарнику, голові облпрофради Ганні Гапон, голові виконкому райради, що я перетворив будинок культури в осередок антирадянських елементів, створив організацію до складу котрої входять колишні бандерівці… І коли свого домоглися й змусили покинути посаду директора БК його почали розтягати по шматках. Знищили прекрасний спортзал, розікрали весь спортінвентар, викрали великі електромотори від вентиляційної системи, розбомбили кінобудку, професійні кінопроекційні апарати здали на металобрухт… Коли вже нічого не було красти взялися до алюмінієвих ніжок від зв'язок театральних крісел і насамкінець, зрізали всі батареї водяного опалення… 
     А вчитайся уважно, Захиснику, в решту безпідставних звинувачень і скажи, як після того розливу жовчі можна бути сильним, тобто вищим?
Д.Сивицький
Переглядів: 433 | Додав: mshanets-trb | Дата: 09.05.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 30 31 »
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz