Головна » 2014 » Травень » 9 » Звернення вчителів
00:48
Звернення вчителів
  Шановний Даниле Йосиповичу, педагогічний колектив Мшанецької ЗОШ І-ІІ ступенів офіційно повідомляє Вас про свою непричетність до листів, що були опубліковані на сайті с.Мшанець (20.02.2014р.). Дуже просимо, якщо Ви знаєте прізвища людей, які публікували ці статті, про що Ви неодноразово заявляли, назвати їх імена.
     Ми вважаємо, що Ви нас безпідставно звинуватили і чекаємо офіційних вибачень. Дуже хочемо спільними зусиллями виявити того «українця», який назвав нас «недовчителями», «недолюдьми», кинув тінь зневаги на нашу школу і весь педколектив .
      PS. Стосовно голосування на останніх виборах в жовтні 2012 року хочемо заявити наступне:
у Мшанецькій ЗОШ І-ІІ ступенів працює 14 місцевих вчителів, а голосів за колишню провладну партію було понад 80… ніхто не може знати, за кого проголосували вчителі
        26.02.2014р. Педколектив
***
                       Шановний педколективе!
      Я ніде жодним словом не обмовився що колектив має якусь «причетність» до опублікованих на сайті листів, а, в репліці «Фе», писав що «всі, чомусь одностайно вирішили що «Нам не потрібні такі педагоги» писав я».Тепер каюсь, «не одностайно», бо на сьогодні володію інформацією, що найбільше кричали, «що писав він» три особи прекрасної половини людства. І ви знаєте хто саме. Ну, нехай, покричали поміж собою, але мені цікаво як це миттєво поповзло селом, тобто потрапило в інформагентство «Одна бабка сказала» і донеслось до мене?
     Стоїть питання хто перед ким повинен вибачатися?
     Хто є автором «Нам не потрібні такі педагоги» я ще 20 лютого вказав вам його ІР адресу, (ось ІР адреса IP: 46.247.171.34)  як вам хочеться узнати хто це конкретно зверніться до його провайдера.
      Що стосується листа вашого «захисника», то за адресою ІР 77.122.210.92 теж указану вам, матеріал переданий з комп’ютера, котрий знаходиться у місті Кривий Ріг, авеню імені Ломоносова-1. Вам це щось говорить?
      Сьогодні, після дзвінка сільського голови, я приобіцяв йому зняти з сайту свої коментарі при умові, що переді мною вибачаться. Однак замість того, пропонують вибачитися (цікаво за що?) мені. Ще почекаю на відповідь з відділу освіти і якщо не дочекаюсь, то наступну заяву направлю в область, а то й в Міністерство, котре вже завтра матиме нормального міністра.
Д. Сивицький
 
Переглядів: 402 | Додав: mshanets-trb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz