Головна » 2014 » Травень » 9 » Відповідь відділу освіти
00:50
Відповідь відділу освіти
     Шановний Даниле Йосиповичу, я Пельо Іван Васильович, знаю Вас давно, хоча не безпосередньо, а з того часу як Ви почали створювати сайт села Мшанець на початку 2000-х років і приїжджали в Інститут комп'ютерних технологій до Петра Палайди, а я там в цей час працював перкладачем.
   Я ознайомлювався із Вашою літературною творчістю, і, безперечно впевнений, що Ви людина високої людської моралі, честі і справжній патріот. Тому, мені було дуже соромно і незрозумілим дізнатися, що якийсь анонімник може дозволити собі написати таке.
    Вчора, 26.02.14 р. у Вашій сільськй раді відбулася зустріч працівника відділу освіти Будівського Й.С. з сільським головою Кибою В.П. та педколективом. Здається, всім стало зрозумілим, що потрібно дотриуватися спокою, толерантності та виваженості у висловлюваннях у такий ще не легкий для кожного з нас час, більше тогго, потрібно направити всі свої зусилля й енергію на розбудову села, школи, держави.
     Враховуючи вищесказане, для мене було несподіваним прочитати таку відповідь від педколективу школи, і я, впевнений, що цю відповідь, мабуть, писав якийсь зумисник чи провокатор, підписавшись педколективом школи.
Тому, я як людина й офіційна особа, прошу Вас вибачити, якщо хтось із працівників школи зумисно чи несвідомо, образив Вас.
     Я обіцяюю, що таке більше не повториться.
     З повагою Іван Пельо.
 ***
     Нарешті порозумілися! Учора я отримав ще одне вибачення наступного змісту:
     "Добрый день. Ув.Даниил Иосифович! Я прошу прощения, что затронул вашу гордость, но писал ответ "Українцеві". У меня не было желания обидеть вас, просто хотелось желчью, ответить на желчь. Один вопрос. Почему вы этот ответ приняли на свой счет? Еще раз прошу извинения, а учителя вашей школы достойны работать спокойно. Они ничего не знали. Это писалось спонтанно. Теперь понимаю фразу: "Краще знати факти, ніж будувати припущення."
     И если примите мои извинения, то, пожалуйста, не разрешайте писать такие письма на страницах Вашего сайта.
     PS. Спасибо за информацию. Многое узнал из статьи. Многое пришлось переводить, ибо многое не понял. IP: 77.122.210.92 Дата: 26.02.2014, 20:39"
     І хоча автор трохи лукавить, що «писал ответ "Українцеві"» чомусь маючи на увазі мене та все ж вибачаю йому і всім хто причетний до цієї колотнечі, бо як мовиться нехай буде гречка…
     Д.Сивицький
 
 
Переглядів: 445 | Додав: mshanets-trb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz