Головна » 2011 » Серпень » 13 » У нас в гостях - Павло Дворський!
23:44
У нас в гостях - Павло Дворський!
Як ми уже повідомляли сьогодні гостем нашого села став Павло Дворський український співак, народний артист України, автор пісень: «Смерекова хата»,«Горнусь до тебе, Україно», «Товариство моє», «Солов'їна пісня», «Рідна мова», «Стожари», «Маки для сина», «Писанка» та ряд інших. 
Характерною особливістю цих творів є їх глибоко ліричний, навіть інтимний зміст. У них немає лозунговості й плакатності, а тільки щира синівська любов. Дворський дуже точно інтонує свої пісні й створює в них об'ємний образ України — не тієї, у якій живемо, а тієї, якої прагнемо.
Творчості Павла Дворського була дана висока оцінка і в США. Виступ на українсько-американському фестивалі в Нью-Джерсі з американським естрадним колективом на сцені знаменитого Медісон Гарден Стейт пройшов з великим успіхом
За внесок у національний рух діаспора нагородила співака «Лицарським Хрестом Слави», а рицарський орден «Архистратиг Михайло» удостоїв його рицарським титулом.
Указом Президента України у 2003 році його за значний особистий внесок у збагачення української пісенної спадщини нагороджено орденом «За заслуги» II ступеню.
Закінчив Чернівецьке музичне училище, Львівську консерваторію.
Майстер спорту з тенісу.

Пропонуємо вашій увазі невеликий фоторепортаж.

        
 
        
 
        
 
        
 
        
 
        

Переглядів: 992 | Додав: mshanets-trb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz