Головна » 2011 » Серпень » 13
18 червня востаннє переступили поріг школи дев'ятикласники. О 16 годині у храмі відбувся Молебень до Серця Ісусового, який служили отець Василь і Митрофорний протоієрей Миколай Ковалик.
 
         
 
         
 
         

         
 
Після цього випускники поклали квіти до пам'ятника Т. Г. Шевченку і фігури Пресвятої Богородиці. У приміщенні школи директор вручила атестати.
Матеріал додала користувачка сайту Ірина Стасишин
Переглядів: 542 | Додав: mshanets-trb | Дата: 13.08.2011 | Коментарі (0)

У неділю на весільний рушничок стали жителі нашого села Олексій Іліщук та Ольга Музичка.
 
Про цю подію— наш невеличкий фоторепортаж підготовлений користувачем сайту Олегом Шевчишиним.
 
         
 
         
 
        
 
        
 
Утворивши нову родину, ви вступили у доросле життя. Цей шлях не завжди буває легким і радісним, але разом у любові та взаєморозумінні долаються усі життєві негаразди. Тому підтримуйте одне одного, намагатись усе вирішувати разом. Адже відтепер замість двох "Я" народилось одне "Ми"!
Переглядів: 533 | Додав: mshanets-trb | Дата: 13.08.2011 | Коментарі (0)

Як ми уже повідомляли сьогодні гостем нашого села став Павло Дворський український співак, народний артист України, автор пісень: «Смерекова хата»,«Горнусь до тебе, Україно», «Товариство моє», «Солов'їна пісня», «Рідна мова», «Стожари», «Маки для сина», «Писанка» та ряд інших. 
Характерною особливістю цих творів є їх глибоко ліричний, навіть інтимний зміст. У них немає лозунговості й плакатності, а тільки щира синівська любов. Дворський дуже точно інтонує свої пісні й створює в них об'ємний образ України — не тієї, у якій живемо, а тієї, якої прагнемо.
Творчості Павла Дворського була дана висока оцінка і в США. Виступ на українсько-американському фестивалі в Нью-Джерсі з американським естрадним колективом на сцені знаменитого Медісон Гарден Стейт пройшов з великим успіхом
За внесок у національний рух діаспора нагородила співака «Лицарським Хрестом Слави», а рицарський орден «Архистратиг Михайло» удостоїв його рицарським титулом.
Указом Президента України у 2003 році його за значний особистий внесок у збагачення української пісенної спадщини нагороджено орденом «За заслуги» II ступеню.
Закінчив Чернівецьке музичне училище, Львівську консерваторію.
Майстер спорту з тенісу.

Пропонуємо вашій увазі невеликий фоторепортаж.

        
 
        
 
        
 
        
 
        
 
        

Переглядів: 988 | Додав: mshanets-trb | Дата: 13.08.2011 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz