Головна » 2009 » Серпень » 18 » Пресвята Євхаристія - джерело правдивої Божої любові
01:03
Пресвята Євхаристія - джерело правдивої Божої любові
 

“Боже, твій народ живи,
нас спаси і благослови!”

Як маємо приступати до Святого Причастя? На колінах чи стоячи? Чи маємо клякати на освячення Чесних Дарів, коли священик промовляє слова: “Прийміте, їжте, це  є Тіло Моє”? Чи маємо приклякнути перед Богом чи гордо стояти, коли благословляється Євхаристія?

Тайна Пресвятої Євхаристії дуже дорого коштувала для Ісуса. Як свідчить блаженна Катерина Емеріх, в Оливному городі Серце Спасителя розірвалося від невимовного болю, коли Він побачив великі зневаги, погорди, невдяки і святотацтва Його Найсвятішої Тайни Любові в майбутньому.

Любов Ісуса спонукала Його віддати нам усе. І Він віддав Себе цілого у Пресвятій Євхаристії, яка особливо вшановується в католицькій Традиції.

 
         
 
         
В день Пресвятої Євхаристії у церквах є виставлений Євхаристійний Ісус, під час урочистої процесії Він іде теренами парафії, благословляючи людей на чотири сторони світу.
 
         

На парафіях квітами, вишивками, образами, фігурками прикрашають чотири престоли, біля кожного з яких під час урочистої процесії священики відправляють суплікацію та благословляють присутніх Найсвятішими Тайнами.

 

         
Переглядів: 703 | Додав: mshanets-trb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz