Головна » 2014 » Травень » 9 » Заява
00:43
Заява
Начальнику Теребовлянського відділу освіти
Івану Васильовичу Пельо
від Сивицького Данила Йосиповича село Мшанець
 
Заява
      Я, Сивицький Данило Йосипович, житель села Мшанець, звертаюся до Вас з проханням провести для мшанецьких педагогів семінар з питань етики та моралі.
      Річ у тому, що на інформаційному сайті села mshanets.ucoz.ru 20 лютого 2014 року о 12 год. 29 хвилин під псевдонімом Українець було опубліковано гостру колючку стосовно мшанецьких педагогів під назвою: «Нам не потрібні такі вчителі!» такого змісту:
       «Не шановні мшанецькі освітяни, як ви могли продатись за 200 гривень бандитам, що тепер вбивають український народ. За що? За мізерну зарплату, за важку роботу, за власне тепле крісло? А ще ви маєте бути прикладом для своїх учнів. Так, ви стали ним, яскраво показали, як не потрібно робити.
Особлива подяка директору школи. Дякуємо за кров наших співвітчизників. Ви не гідні посади, якої займаєте, не гідні називатись українкою. Як Вам не соромно так себе продешевити, навіть повії за 200 грн. не продаються. Дорога Вам у пекло! Сором всім Вам та вашим сім"ям. Продали ж не себе, а всю Батьківщину.
        Ганьба мшанецькій недошколі, недовчителям, недолюдям!
 Українець»      
      Визнаю річ для них неприємна. Але найдивнішим було те, що деякі педагоги, упевнено в один голос заявили що то моя робота й ця інформація розлетілась селом.
     За шістдесять три роки, котрі проминули від того дня, коли взяв у руки перо я ніколи й на нікого не написав жодного ДОНОСУ, а всі критичні та гострополемічні матеріали публіковані в пресі підписував власним прізвищем!   
     Я знаю, що таке презумпція і тому не міг такого написати, бо не був членом виборчої комісії й не міг знати про те хто і за скільки продав свій голос.  
      Я дав можливість вибачитися переді мною на сайті, але цього не було зроблено. Виходить керівник школи, (а також її палка прихильця, котра в коментарі вилила на мене всю жовч своєї підленької душі й виспівала їй дифірамби: «Дякуючи нашому директорові школа тримається, дітей навчають», можна подумати, що директор бізнесмен і на її кошти «школа тримається) надалі вважає мене автором матеріалу «Нам не потрібні такі вчителі».
      Можливо, Вам слід подумати чи не зробити певні оргвиводи. Я ж не зупинюсь і через суд домагатимусь відшкодувати моральні збитки за паплюження мого письменницького імені.
      Д.Сивицький
      25 лютого 2014
Переглядів: 472 | Додав: mshanets-trb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz