Головна » 2009 » Грудень » 15
Зав’язь
Прохолодна ніч полонила усе своєю таємною чарівністю. Згори спостерігав за усім дійством, єдиний на усьому небі, місяць. Тихо перешіптувалося листя створюючи приємне відчуття спокою.
Під високим деревом сиділа закохана пара замкнута у вузькому світі для двох. Намагаючись зігріти одне одного в цю прохолодну осінню ніч, пильно вловлювали кожен подих. Здавалося б нічого більше не існувало, лише вони, й довго вдивлялися одне в одному в вічі, не насмілюючись розвіяти тишину. Палкі погляди падали на губи що готові були ось-ось зірвати поцілунок. Їхні тіла наче прикипіли до стовбура масивного дерева, зберігаючи краплину тепла. Прохолодний легіт пустотливого вітру ворушив їхнє волосся і, граючись ним, лоскотав обличчя. В очах не розгледіти глибин душі, але з легкістю читалось взаємне проникнення дозріваючого нового й досі ще невідомого їм почуття. Час втратив над ними своє владарювання у цю прекрасну мить. І лише загадковий місяць осяював їхні голови, а тихий легіт вітерцю пестив біля їхніх ніг обпале листя, створюючи непомітні нариси сердець на землі...
              
                                Осінь                                                              Цей погляд
Матеріал додала користувач сайту Юлія Намака
Переглядів: 861 | Додав: mshanets-trb | Дата: 15.12.2009 | Коментарі (0)

 
 
 
17 листопада має особливе значення для студентів всього світу, адже це - Міжнародний день студента. Це свято зближує та об'єднує молодих людей усього світу, бо це, насамперед, день студентської солідарності, що не має меж та кордонів.
 
 


Студенти завжди були найбільш волелюбною, незалежною та свободомислячою частиною суспільства, і ідея власного свята завжди будоражила їхні молоді душі. Ідея створення міжнародного об'єднання студентської молоді зародилася в Європі наприкінці XIX століття.
У 1893 році в Женеві був скликаний Міжнародний конгрес студентів-соціалістів, що прийняв рішення: установити і розвивати зв'язки між студентами різних країн. Істотний вплив на розвиток студентського руху зробили трагічні події осені 1939 року в Чехословаччині. Тоді 17 листопада тисячі студентів міста Праги та їхніх викладачів заповнили вулиці міста, протестуючи проти гітлерівської окупації, але вони були арештовані німецько-фашистською владою і розстріляні, або відправлені в концтабори. Міжнародний день студентів був заснований у 1941 році в Лондоні на світлу пам’ять загиблих студентів.
 
 
 
 

             
Сьогодні День студента є символічним об'єднанням студентів усіх факультетів і всіх навчальних закладів. Студенти в цей День традиційно веселяться на повну силу, забувши про майбутню сесію, заліки і "хвости".
             
Без уваги не залишаються ні клуби, ні дискотеки, ні навіть посиденьки в гуртожитку. В цей день бажаємо студентам здоров'я і бадьорості, щастя й успіхів у всіх їхніх починаннях!
            

Прийміть щирі вітання від мене і адміністрації сайту до Дня студента, а також побажання здоров'я, успіхів та активної життєвої позиції. Саме від Вас та Ваших вчинків, залежить майбутнє!
Матеріал додала користувач сайту Ірина Стасишин
Переглядів: 712 | Додав: mshanets-trb | Дата: 15.12.2009 | Коментарі (0)

Сердечно вітаємо вас з професійним святом! Бажаємо, щоб ваша праця належно поціновувалась у нашій державі, щоб ви отримували від роботи задоволення, радість і достаток. Хай завжди благословенною буде земля, хай колосяться щедрими доробками ваша доля. Здоров’я вам, родинного затишку, щастя та благополуччя!
         
 
         
 
           
Переглядів: 847 | Додав: mshanets-trb | Дата: 15.12.2009 | Коментарі (0)

У цей святковий для всього села день, після соборної Служби Божої з нагоди храмового свята, – водосвятний молебень, хресний хід навколо церкви з читанням Євангелія та окроплення храму свяченою водою.
         
 
         
Матеріал додала користувачка сайту Ірина Стасишин
Переглядів: 658 | Додав: mshanets-trb | Дата: 15.12.2009 | Коментарі (0)

         
 
         
 
         
Переглядів: 671 | Додав: mshanets-trb | Дата: 15.12.2009 | Коментарі (0)

Адміністрація сайту щиросердечно вітає з днем ангела Назара Олійника - найактивнішого учасника художньої самодіяльності сільського будинку культури й зичить щастя, здоров"я, успіхів у навчанні, а також яскравих спортивних перемог у наступному футбольному сезоніі! Кружляє листя у танку осіннім, дерева у палкім вогні горять, сподіваюмось що друзі не забули тебе привітать!
                   
          
 
          
Переглядів: 668 | Додав: mshanets-trb | Дата: 15.12.2009 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz