Головна » 2009 » Листопад » 15
 
Міжнародний день жінок сільської місцевості відзначається щорічно 15 жовтня.
Сільські жінки складають більше четверті населення земної кулі. Вони виконують провідну роль у виробництві продовольства, в розвитку стабільності сільських районів. Але, не дивлячись на це, вони часто не мають нагоди захистити своє право на землю, дістати доступ до життєво важливих послуг тощо…
Про те як жили протягом п’ятдесят літ під «зорею радянської влади» жінки нашого села пропонуємо переглянути невеличкий фоторепортаж.
А про те, як живуть, ось майже двадцять літ за вільної (божевільної) України, сільські жінки ми чекаємо розповідей від відвідувачів сайту.
Пишіть на адресу http://www.ukr.net/
         
по дорозі в комунізм буряки рядочками
         
 
                    
після "пахнючої".роботи - сільська баня пори всенародної побудови комунізму
        
лише на початку 70-х років минулого сторіччя було механізовано садіння висадків
        
Переглядів: 1112 | Додав: mshanets-trb | Дата: 15.11.2009 | Коментарі (0)

 
У неділю 4 жовтня в рамках осіннього кубку теребовлянського району по футболу відбувся матч першого раунду у селі Різдвяни між тамтешньою командою і командою нашого села. У середині першого тайму наші захисники допустилися помилки створюючи штучний офсайд і команда суперника забила гол. У другому таймі на 60 хвилині зі штрафного відзначився Олійник Назар і рахунок зрівнявся. Через дві хвилини, після проходу Назара Олійника, м’яч отримує Олег Мороз перепасовує Роману Морозу, котрий невідпорним ударом забиває 2 м’яч в ворота різдвян!
         
 
        
Склад команди Мшанця: воротар- Марціна Іван. Центральні захисники - Бойко Євген, Тарас Кучма. Флангові захисники - Яроцький Володимир, Левицький Євген. центральні півзахисники - Палюх Володимир і Олійник петро. флангові півзахисники - Олійник Назар і Федак Іван (Ігор Галущак). Нападники - Мороз Роман, Мороз Олег.
Матеріал додав користувач Олег Рогів
Переглядів: 857 | Додав: mshanets-trb | Дата: 15.11.2009 | Коментарі (2)

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz