Головна » 2009 » Жовтень » 03
 
  
Перший раз у перший клас!
Це ж таке є свято,
Добрим учнем в школі будь,
Друзів май багато.
Вчителів завади шануй,
Вчи буквар до дірки!
Нехай тішаться батьки
За твої п'ятірки.
 
 
          
 
Свято 1 вересня, завжди залишається в пам'яті кожної людини. Де хто асоціює його зі шкільними роками, комусь більше запам'ятались роки навчання у ВУЗі, а може молодий вчитель більше хвилювався, коли сам вперше йшов на свій власний урок. Втім 1 вересня це всенародне свято, адже тільки завдяки знанням людина досягла сучасного розвитку.
 
         

Отже з нагоди дня знань адміністрація сайту вітає першокласників з початком навчального року. Бажає їм усім  міцного здоров'я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань, адже знання – сила!

         
Фото Андрія Довганя
Переглядів: 709 | Додав: mshanets-trb | Дата: 03.10.2009 | Коментарі (0)

 
 
На базі аматорських колективів Мшанецького сільського будинку культури відбувся семінар-практикум з працівниками клубних закладів  району. На нього  були запрошені методист театрального жанру обласного комунального методичного центру народної творчості Л. Ванюга, директор РБК Орися Благітко, методисти  РБК.
 
 
 
          

У фойє СБК учасники семінару мали змогу переглянути виставку, на якій демонструвалась старовинна та сучасна вишивка, а також вироби з бісеру. Місцевий ляльковий театр вітав усіх присутніх казкою на сучасний лад «Курочка  Ряба».

         

Учасники семінару мали змогу переглянути виступ аматорських колективів та окремих виконавців.

         

Особливо відзначились учасники драматичного колективу, якому виповнилося 60 років з дня заснування. Колектив нагородили почесними грамотами за багаторічну плідну працю, вагомий внесок у розвиток театрального мистецтва.

 
 
Учасники семінару отримали методики  « В гостях у Мельпомени», які випустив професійний фотожурналіст, колишній керівник драматичного колективу
Данило Сивицький.

Ольга Тучапська, методист РБК.

Переглядів: 701 | Додав: mshanets-trb | Дата: 03.10.2009 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz