Головна » 2009 » Квітень » 26
 
         
 
         
 
         
 
 
Переглядів: 739 | Додав: mshanets-trb | Дата: 26.04.2009 | Коментарі (0)

 
         
 
          Весни примари...                                                               Вечірня вулиця
 Фото Олега Рогова
Переглядів: 709 | Додав: mshanets-trb | Дата: 26.04.2009 | Коментарі (0)

    
    Із цим шаленим та невпинним літнім дощем я відпускаю усе своє горе і  біль. Я тільки спостерігатиму за тобою прекрасний велетню, що покриває усіх своєю чудодійною сумішшю, і чекатиму лиш твого проходження. Чому ж ти так довго ідеш?
Невже стільки бруду ти не можеш змити з моєї душі? Що трапилось?
Так безжально стікаючи кожною краплиною сльози по обличчі ти все ж залишаєш свої сліди, глибокі рани ранкової роси. Як жаль що саме ти уособлення всього мого болю. Підвладний часові і людському горю. Пробач що так безжально тебе мучу прохаючи вилікувати мою душу. А хто ж як не ти! Ще лиш небо здатне мене зрозуміти, але це вже зовсім інша історія…
Так з останньою краплинкою дощу стекла остання моя сльоза жалості. Я сказала собі:” Тепер все буде зовсім інакше! Мене ніхто не затримає, ніхто на мене не вплине, я це уже не я. Зовсім інша, сильніша, незалежна і безжалісна!” Ці слова в моїй свідомості стали останніми словами колишньої мене. Більше не було цієї наївної людини, що сліпо б повірила першому зустрічному і лише із жалості. Все залишилось в минулому!
Розпочавши нове життя -  дощ закінчився. Роби свій вибір. Тікай від своєї свідомості і всього що розриває тебе на дрібні частинки. Хутчіш розбий все лихо і зникай із цього хаосу.
 Юля
м.Тернопіль
Переглядів: 650 | Додав: mshanets-trb | Дата: 26.04.2009 | Коментарі (0)

 
Зарваниця- перлина духовності й окраса  Золотого Поділля.
 
         
                                                                 Пам"ятник Зарваницькій Матері Божій
         
 Капличка з цілющою водою
 
         
 Золотоверхий собор Зарваницької Матері Божої
Фото Андрія Довганя
Переглядів: 834 | Додав: mshanets-trb | Дата: 26.04.2009 | Коментарі (0)

          
              " Ми у війну не грались, ми війною жили..."
 

         

 

         

 

         

 З нагоди 20-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану в РБК  відбувся концерт лауреата міжнародних та всеукраїнських  конкурсів тернопільського гурту воїнів-афганців «Долг». Присутні хвилиною мовчанням вшанували пам’ять  про загиблих воїнів і запалили свічки пам’яті.

Кульмінацією концерту настала мить, коли на сцену запросили всіх присутніх воїнів-афганців, які разом з гуртом «Долг» під бурхливі оплески залу виконали декілька пісень.

                                                                 Руслан Григоренко

                                                                 Фото Ізидора Романського

 

Переглядів: 697 | Додав: mshanets-trb | Дата: 26.04.2009 | Коментарі (0)

 
Знову минув день, пролітає крізь темряву ніч. Все життя йде шкереберть. Але чому? Чому час не зупиниться і не повернеться хоч на хвилиночку назад. Тоді було усе по-іншому…

Я кохаю тебе. Мені подобаються твої вуста, очі , ніжний погляд… Але кохання це не взаємне. А було ж усе інакше – засушені троянди мені нагадують про тебе.

Прокидається новий день, сходить весняне сонце, щоб подарувати тепло. Але, якби ти знав, як холодно без тебе.

Скоро в мене свято. Я знаю, ти не прийдеш і не привітаєш мене. Тому я придумала собі в дарунок казку про тебе.

Пробач, що не запитала твоєї згоди! Але це лише казка. Вона має запах твого волосся, колір твоїх очей. Вона написана твоїми словами, ілюстрована твоїми думками. Я розповідаю її собі на ніч, а уві сні живу за вигаданим сюжетом. Бо що мені до реального життя, яке не хоче повірити в казку про тебе. У снах усе по-іншому. Ти приходиш до мене на свято. Даруєш розкішний букет троянд. Просиш вибачення, що не вмієш гарно говорити, а бажаєш просто щастя. Я беру троянди, за які дякую ніжним поглядом. І знаю, що я щаслива. Тому що я з тобою, коханий.

Утім, ми ніколи не говорили про кохання, не клялись у вічній вірності. Ми цілувались, обнімались, були разом і я закохалась. Мені з тобою було легко і добре. Але, нажаль, моє кохання не взаємне. І я повинна забути тебе. Не знаю чи зможу… Бо тільки твої очі сняться мені ночами, тривожно бється серце, коли чую твій голос. І все шукаю серед облич людських знайомі, такі бажані та приємні риси. Я шукаю тебе, коханий.

Не знаю чи буду я в житті щасливою, але буду вдячна за те, що ти колись був. Що завдяки тобі, я пізнала найкраще та найзрадливіше у світі почуття, яке хтось назвав ПЕРШИМ КОХАННЯМ.

Оля. м. Тернопіль

Переглядів: 826 | Додав: mshanets-trb | Дата: 26.04.2009 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz